2019-03-12 14:11Nyheter

Kvadrat har tilldelats ramavtal med Kammarkollegiet för IT-resurskonsulting för myndigheter i hela Sverige

null

– Kvadrat har haft ramavtal via den statliga inköpssamordningen i över 15 år. Vi kvadratare är kompisar som delar kompetens och kunder, vi är jätteglada att återigen ha fått förnyat förtroende att leverera till myndigheter i hela Sverige. Det finns många spännande och utmanande uppdrag inom denna sektor, våra konsulter uppskattar verkligen det fortsatta förtroendet att arbeta för myndigheter, säger Maria Hellström som är nytillträdd koncernchef för Kvadrat.

Kammarkollegiets ramavtalsupphandling var upplagd så att kvalitet premierades framför pris, vilket passar leverantörer av kompetenta specialister. Att Kvadrat fick förtroendet beror främst på att vi kan erbjuda hög kompetens, kvalitet och lång erfarenhet.

För mer information, kontakta:
Maria Hellström, koncernchef Kvadrat 
Tel: 073-66 777 54 
maria.hellström@kvadrat.se


Om Kvadrat

Kvadrat är Sveriges lyckligaste konsulter. Vi erbjuder våra kunder en unik kombination av konsultens expertis och egenföretagarens engagemang, attityd och motivation att alltid lyckas. Kvadrat bildades 1988 och idag är vi ca 500 Kvadratare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Jönköping, Växjö, Örebro, Borlänge och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin.


Kontaktpersoner

Mikael Atterby
Kommunikationsansvarig
Mikael Atterby