2023-05-30 05:00Pressmeddelande

Christer Westin blir VD för konsultföretaget Kvadrat Umeå

Christer Westin,VD för Kvadrat UmeåChrister Westin blir VD för Kvadrat Umeå.

Christer Westin har utsetts till VD för Kvadrat Umeå. Christer kommer närmast från en chefstjänst inom en statlig myndighet och har sedan tidigare lång erfarenhet av konsultbranschen i Umeå. Christer tillträder tjänsten 7 augusti 2023. Fram till dess fungerar Urban Sandström som tillförordnad VD.

− Vi har letat efter rätt person att leda vår satsning i norr och är jätteglada att ha lyckats attrahera Christer Westin. Christer tickar alla boxar när det gäller kompetens och erfarenhet, men framförallt har han de personliga egenskaper vi söker efter när vi letar nya ledare till Kvadrat. Christer är värderingsstyrd och älskar att hjälpa människor att utvecklas – egenskaper som är viktiga för att lyckas och trivas hos oss. Fokus för oss framåt är nu att attrahera fler duktiga konsulter som vill uppleva friheten att vara sina egna chefer, i en gemenskap tillsammans med likasinnade, säger Björn Widlund, styrelseordförande för Kvadrat Umeå.

− Det känns väldigt kul att få förtroendet att bygga vidare på Kvadrats satsning här i Umeå. Här finns efterfrågan på Kvadrats unika erbjudande – den speciella kombination av frihet, entreprenörskap och gemenskap som möjliggör ett lyckligt och hållbart arbetsliv. Med en välbeprövad kultur och stabil värdegrund är Kvadrat ett företag som verkligen sätter människan i centrum. Det är lika viktigt som självklart för mig, säger Christer Westin.

Kvadrat möjliggör för konsulten att arbeta i uppdrag inom en mängd olika typer av verksamheter, vilket passar mig perfekt, då jag själv har en väldigt bred bakgrund från till exempel tillverknings- och processindustri, sjukvård, bank och finans samt inom det statliga. Jag får användning för mina erfarenheter som konsult, konsultchef och även beställare av IT-tjänster. Jag kan ge perspektiv på vad både medarbetare och kunder behöver för att lyckas, säger Christer Westin.

Kvadrat är Sveriges största gemenskap för egenföretagande konsulter, byggd med frihet, lycka och entreprenörskap. I Kvadrats ekosystem ryms allt som behövs för ett lyckligt och hållbart konsultliv, inklusive ett brett socialt och professionellt nätverk. Kvadrat är byggt av konsulter, för konsulter och är 100% konsult- och medarbetarägt. Företagsvisionen "Världens lyckligaste yrkesmänniskor" genomsyrar hela verksamheten. Kvadrat har hjälpt duktiga konsulter ta steget till ett friare och lyckligare konsultliv i 35 år.

Kontakter för mer information

Björn Widlund, styrelseordförande Kvadrat Umeå
bjorn.widlund@kvadrat.se
072-201 84 64

Urban Sandström, t f VD Kvadrat Umeå
urban.sandstrom@kvadrat.se
070 522 56 59


Om Kvadrat

Kvadrat är Sveriges lyckligaste konsulter − landets största bolag för egenföretagande konsulter. Vi erbjuder våra kunder en unik kombination av konsultens expertis och egenföretagarens engagemang, attityd och motivation att alltid lyckas. Kvadrat bildades 1988 och idag är vi över 500 Kvadratare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Jönköping, Växjö, Örebro, Borlänge, Sundsvall och Umeå.


Kontaktpersoner

Mikael Atterby
Kommunikationsansvarig
Mikael Atterby