2021-11-02 06:00Pressmeddelande

Kvadrat Linköping säkrar nytt ramavtal

Sara Kallblad, VD Kvadrat Linköping.Sara Kallblad, VD Kvadrat Linköping.

Kvadrat Linköping tilldelas ramavtal för tjänster till en rad Science Parks och företagsinkubatorer.

Ramavtalet gäller till hösten 2025 och Kvadrat Linköping är en av två leverantörer som har fått tilldelning. De kompetenser och roller som efterfrågas är bland annat projekt- och innovationsledare samt specialister inom AI, IoT och cybersäkerhet.

– Vi är väldigt glada att få möjlighet att fortsatt få bidra med expertis och rådgivning för de regionala tillväxtbolagens utveckling. Kvadrat brinner för entreprenörskap och innovationskraft. Därför känns detta som ett extra inspirerande och spännande ramavtal, säger Sara Kallblad.

Upphandlingen omfattar förmedling av verksamhetsnära konsulttjänster, men även teknisk rådgivning och specialistkompetens. Ramavtalet ska betraktas som ett komplement till den egna verksamheten.

– Vi har under flera år samarbetat och levererat konsulttjänster till de  företagsinkubatorer och Science Parks som är aktuella här. Främst har det varit kopplat till regionsamverkande projekt för ökad etablering och utveckling av lokala start-ups och tillväxtbolag, säger Sara Kallblad, VD på Kvadrat Östergötland.

Upphandlade myndigheter
Linköping Science Park, Norrköping Science Park, Inkubera i Örebro, Uppsala Innovation Centre och Create Business Incubator i Mälardalen.

Kompetenser och roller
Projektledare, processledare, innovationsledare, projektadministratörer, hållbarhetsexperter, kommunikatörer, affärscoacher, teknisk rådgivning och specialister inom AI, IoT, cybersäkerhet, visualisering eller annat teknikområde.

Utvärderingskriterier
Leveransförmåga, erfarenhet, referensuppdrag.


Ämnen: Ramavtal

Om Kvadrat

Kvadrat är Sveriges lyckligaste konsulter − landets största bolag för egenföretagande konsulter. Vi erbjuder våra kunder en unik kombination av konsultens expertis och egenföretagarens engagemang, attityd och motivation att alltid lyckas. Kvadrat bildades 1988 och idag är vi ca 450 Kvadratare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Jönköping, Växjö, Örebro, Borlänge, Sundsvall och Umeå.


Kontaktpersoner

Sara Kallblad
VD Kvadrat Linköping
Sara Kallblad