2021-02-02 06:00Pressmeddelande

Kvadrat ökar sin satsning i Borlänge

Anders Dahlberg, affärsområdesansvarig Kvadrat Borlänge och Johan Nordkvist, VD Kvadrat Örebro och Borlänge. Anders Dahlberg, affärsområdesansvarig Kvadrat Borlänge och Johan Nordkvist, VD Kvadrat Örebro och Borlänge.

Konsultföretaget Kvadrat har rekryterat Anders Dahlberg som affärsområdeschef för Kvadrat i Borlänge med ansvar för att växla upp verksamheten i regionen.

− Jag är väldigt glad att vi kan ta steget att växla upp verksamheten med Anders. Regionen i och kring Borlänge är mycket stark, med många fina välskötta företag och organisationer som befinner sig i en konstant utvecklingsprocess, med pågående dialoger kring behov och intressanta utvecklings- och förändringsprojekt. Nu får Kvadrat ett starkt lokalt engagemang för utveckling av kundaffären, samtidigt som vi stärker vårt erbjudande till konsulterna i regionen. Möjligheten att knyta till oss Anders var en perfekt matchning mot våra ambitioner i Borlänge, säger Johan Nordkvist, VD för Kvadrat Örebro och Borlänge.

Kvadrat grundades 1988 - av konsulter, för konsulter. Drygt 30 år senare är vår modell mer relevant än någonsin. Vår vision "Världens lyckligaste yrkesmänniskor" ger oss en tydlig riktning in i framtiden. Vi vill se människor utvecklas och nå sin fulla potential som egenföretagare och entreprenörer i en trygg gemenskap med människor de litar på och trivs tillsammans med. Kvadrat ger dig som konsult och egenföretagare stöd med försäljning, marknadsföring, ramavtal, kompetensutveckling och utbildning. Samtidigt blir du en del av en större gemenskap och har möjlighet att fokusera på det du tycker är allra roligast. Idag är vi ca 500 seniora spetskonsulter med kontor i tio svenska städer. Vi erbjuder våra kunder en unik kombination av konsultens expertis och egenföretagarens engagemang, attityd och motivation att alltid lyckas. 

− Med 15 års erfarenhet av IT-utveckling och ledarskap inom svensk basindustri kände jag att det var dags för nya möjligheter och utmaningar. Kvadrat står för värderingar som jag alltid har sett som viktiga i mitt ledarskap. Affärsmodellen är väldigt intressant och flexibel, både när det gäller att attrahera konsulter och att leverera rätt kompetens till kunderna i regionen. När Johan och jag började diskutera tjänsten på Kvadrat i Borlänge föll bitarna på plats. Här kan jag använda min kompetens och erfarenhet av både IT-utveckling och ledarskap inom ett nytt område, vilket känns otroligt spännande! Det ska bli otroligt roligt att få bygga vidare med etableringen och utvecklingen av Kvadrats affärsmodell i Borlänge, säger Anders Dahlberg, som tillträder tjänsten som affärsområdesansvarig mars 2021.

Kontakt för mer information:

Johan Nordkvist, VD Kvadrat Örebro och Kvadrat Borlänge
070-601 57 35
johan.nordkvist@kvadrat.se

Anders Dahlberg, Affärsområdesansvarig Kvadrat Borlänge AB
070-387 70 60
anders.dahlberg@kvadrat.se

Läs mer om Kvadrats erbjudande till konsulter på www.kvadrat.se/bli-kvadratare/
Läs mer om Kvadrats kunderbjudanden på www.kvadrat.se/anlita-kvadrat/Om Kvadrat

Kvadrat är Sveriges lyckligaste konsulter. Vi erbjuder våra kunder en unik kombination av konsultens expertis och egenföretagarens engagemang, attityd och motivation att alltid lyckas. Kvadrat bildades 1988 och idag är vi ca 500 Kvadratare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Jönköping, Växjö, Örebro, Borlänge och Sundsvall.