2021-02-10 06:00Pressmeddelande

Kvadrat Sundsvall förstärker med ny affärsutvecklare

Lars Markström och Christel JonssonLars Markström, VD Kvadrat Sundsvall och Christel Jonsson, affärsutvecklare.

Konsultföretaget Kvadrat har rekryterat Christel Jonsson som affärsutvecklare för Kvadrat Sundsvall. Kvadrat öppnade Sundsvallskontoret 2016 och är idag drygt 20 egenföretagande konsulter inom IT, IoT och verksamhetsutveckling. 

− Jag är väldigt glad över att Christel valt Kvadrat. Vi är i ett läge där vi vill fortsätta växa och bli fler konsulter i såväl Sundsvall som andra delar av Norrland. Dessutom ser vi en marknad inom fler områden än de vi levererar i idag. Här passar Christels erfarenhet från affärsutveckling och sälj mycket väl in i våra planer. Christels energi och förmåga att hitta nya vägar framåt kommer våra konsulter och kunder uppskatta, säger Lars Markström, VD för Kvadrat Sundsvall.

Kvadrat grundades 1988 - av konsulter, för konsulter. Drygt 30 år senare är vår modell mer relevant än någonsin. Vår vision "Världens lyckligaste yrkesmänniskor" ger oss en tydlig riktning in i framtiden. Vi vill se människor utvecklas och nå sin fulla potential som egenföretagare och entreprenörer i en trygg gemenskap med människor de litar på och trivs tillsammans med.

Kvadrat ger konsulter och egenföretagare stöd med försäljning, marknadsföring, ramavtal, kompetensutveckling och utbildning. Kvadrat är det lokala lilla bolaget där alla känner alla, men också en stor koncern över hela landet som ger extra möjligheter för såväl konsulter som kunder.  Idag är vi ca 500 seniora spetskonsulter med kontor i tio svenska städer. Vi erbjuder våra kunder en unik kombination av konsultens expertis och egenföretagarens engagemang, attityd och motivation att alltid lyckas. 

− De senaste årens arbete har för mig inneburit allt från att vara delaktig i förändringsprocesser och paketering av tjänster till kompetensinventering, rekrytering och strategiarbete. Jag har jobbat med sälj i tjugo år och gläds åt att även fortsatt få bygga relationer. Jag har nu en roll där jag kan påverka och en god utgångspunkt för att utveckla samarbeten. Kvadrat är bolaget som inte bara pratar kultur utan här finns en genuin gemenskap, som vi arbetar aktivt för. Kreativiteten är på topp, resurserna generösa och möjligheterna oändliga. Kvadrat har alla förutsättningar att lyckas och jag är oerhört tacksam över att jag givits detta förtroende, säger Christel Jonsson.

Läs mer om Kvadrats erbjudande till konsulter på www.kvadrat.se/bli-kvadratare/
Läs mer om Kvadrats kunderbjudanden på www.kvadrat.se/anlita-kvadrat/

Kontakt för mer information:

Lars Markström, VD Kvadrat Sundsvall
lars.markstrom@kvadrat.se
070-389 38 38

Christel Jonsson, affärsutvecklare Kvadrat Sundsvall
christel.jonsson@kvadrat.se
073-039 74 67Om Kvadrat

Kvadrat är Sveriges lyckligaste konsulter. Vi erbjuder våra kunder en unik kombination av konsultens expertis och egenföretagarens engagemang, attityd och motivation att alltid lyckas. Kvadrat bildades 1988 och idag är vi ca 500 Kvadratare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Jönköping, Växjö, Örebro, Borlänge och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin.


Kontaktpersoner

Lars Markström
VD Kvadrat Sundsvall
Lars Markström
Mikael Atterby
Kommunikationsansvarig
Mikael Atterby