2020-07-03 05:01Pressmeddelande

Kvadrat Växjö tilldelas ramavtal hos Region Kronoberg

Jan Cserpes, affärsområdesansvarig för Kvadrat Växjö. Jan Cserpes, affärsområdesansvarig för Kvadrat Växjö.

Kvadrat Växjö tilldelas ramavtal hos Region Kronoberg. Ramavtalet syftar till att stötta små och medelstora företags utveckling i regionen.

– Vi är stolta över att ha blivit tilldelade ramavtalet Konsulttimmen 2.0 inom området Digitalisering, Teknik och IT. Det visar att Region Kronoberg ser vår styrka och vår förmåga att leverera seniora kompetenser inom dessa tre områden, säger Jan Cserpes, affärsområdeschef för Kvadrat.

Det tidigare ramavtalet, som avslutades 2019, erbjöd länets småföretag med 0-49 anställda professionell rådgivning inom olika kompetensområden. Under ett och ett halvt år tog hela 200 företagare i länet chansen att utnyttja erbjudandet för att kompetensutveckla sitt företagande.

– Nuvarande ramavtal som vi har vunnit gäller under 2021-2022, det vill säga två år, och ger oss möjlighet att etablera en relation med en bred grupp av regionala företag där vi kan stötta dem med våra duktiga konsulter. Våra konsulter har alla minst 15 års erfarenhet av IT och digitalisering och har samlat på sig erfarenheter från liknande uppdrag under många år. I Växjö är Kvadrat nyetablerat, men vi har sedan tidigare kontor på nio andra platser i Sverige. Närmast är Jönköping, där vi idag har 50 konsulter - så resurser och goda förutsättningar att ge våra lokala företag rätt stöd och goda möjligheter har vi, säger Jan Cserpes.

För mer information om Kvadrat Växjö kontakta:
Jan Cserpes, Affärsområdeschef
073-99 90 924 
jan.cserpes@kvadrat.se


Om Kvadrat

Kvadrat är Sveriges lyckligaste konsulter. Vi erbjuder våra kunder en unik kombination av konsultens expertis och egenföretagarens engagemang, attityd och motivation att alltid lyckas. Kvadrat bildades 1988 och idag är vi ca 500 Kvadratare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Jönköping, Växjö, Örebro, Borlänge och Sundsvall.