2020-02-14 06:00Pressmeddelande

Nyetablerade Kvadrat Växjö förstärker med en affärsområdeschef

Jan Cserpes utanför Kvadrats kontor i World Trade Center, Växjö.Jan Cserpes utanför Kvadrats kontor i World Trade Center, Växjö.

Pressmeddelande

Växjö, 5 februari 2020

I månadsskiftet januari-februari tillträdde Jan Cserpes som affärsområdeschef för Kvadrat i Växjö, med ansvar för att bygga upp verksamheten i regionen.

- Vi är otroligt glada och stolta över att vi har fått med Jan i vårt team. Jan har en gedigen bakgrund som IT-direktör och CIO i offentlig verksamhet och i flera ledande befattningar inom industrin och IT-branschen. Han har även varit senior konsult och egenföretagare. Det gör att vi har fått en driven ledare som kan bygga upp vår verksamhet med fler entreprenörer och lyckliga konsulter i regionen, säger Mathias Bransmo, VD för Kvadrat Jönköping.

Kvadrat grundades 1988 - av konsulter, för konsulter. Idag är vår modell mer relevant än någonsin. Vi vill se människor utvecklas och nå sin fulla potential som egenföretagare och entreprenörer i en trygg gemenskap med människor de litar på och trivs tillsammans med. Kvadrats vision "Världens lyckligaste yrkesmänniskor" ger oss en tydlig riktning in i fram­tiden. Idag har Kvadrat kontor i tio städer i Sverige med totalt ca 500 seniora spetskonsulter.

Kvadratmodellen ger dig som egenföretagande konsult stöd med försäljning, marknads­föring, ramavtal, kompetensutveckling och utbildning, samtidigt som du blir en del av en större gemenskap och kan fokusera på det du tycker är allra roligast.

Jan Cserpes, ny affärsområdeschef för Kvadrat i Växjö.

Jan Cserpes, ny affärsområdeschef för Kvadrat i Växjö.

- Visionen ”världens lyckligaste konsulter” bygger på att man är egen, men långt ifrån ensam, säger Jan Cserpes, affärsområdeschef för Kvadrat Växjö. Som egenföretagare kan du styra vad du arbetar med, i vilken omfattning och till vilket pris. Det, tillsammans med gemenskapen på Kvadrat, gör att du känner högre grad av tillfredsställelse än du gör som anställd. Jag har sneglat på Kvadrat i många år och alltid varit attraherad av Kvadrats erbjudande till entreprenörer och konsulter. Kvadrats affärsmodell är ett modernt sätt att leverera spetskompetens till branschen, säger Jan.

- Växjö är min hemstad. Även om jag periodvis har bott och jobbat i andra städer, så är det alltid Växjö jag har brunnit för och återkommit till. Staden är en av Sveriges starkaste och mest dynamiska IT-hubbar med små och medelstora IT-företag. Här finns massor av entreprenörsanda och digitaliseringsambitioner. Det ska bli otroligt roligt att få etablera och utveckla Kvadrats affärsmodell i Växjö, fortsätter Jan.

För mer information om Kvadrat Växjö kontakta:
Jan Cserpes, Affärsområdeschef
073-99 90 924 
jan.cserpes@kvadrat.se

 

 

 Om Kvadrat

Kvadrat är Sveriges lyckligaste konsulter. Vi erbjuder våra kunder en unik kombination av konsultens expertis och egenföretagarens engagemang, attityd och motivation att alltid lyckas. Kvadrat bildades 1988 och idag är vi ca 500 Kvadratare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Jönköping, Växjö, Örebro, Borlänge och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin.

Kontaktpersoner

Maria Hellström
Affärsstöd
Maria Hellström