2022-05-02 12:47Pressmeddelande

Tobias Falck ny VD för Kvadrat Malmö

Tobias Falck, ny VD för Kvadat Malmö och Thomas Kjelldorff, styrelseordförande för Kvadrat.Tobias Falck, ny VD för Kvadat Malmö och Thomas Kjelldorff, styrelseordförande för Kvadrat.

Styrelsen i Kvadrat Malmö AB har beslutat att utse Tobias Falck till ny VD. Tobias har lång erfarenhet som ledare inom rekrytering och konsultverksamhet och kommer närmast från en tjänst som klubbchef på Tegelberga Golfklubb. Tobias tillträder tjänsten den 2 maj 2022.

Kvadrat är Sveriges största nätverk för egenföretagande konsulter. Med 500 konsulter och 11 kontor över hela Sverige har Kvadrat byggt upp en verksamhet där konsulterna kan kombinera det fria konsultlivet med stödfunktioner från centralorganisationen och tillgång till ett brett nätverk.

Verksamheten i Malmö ska breddas med fler IT-konsulter för att precis som på andra Kvadratkontor kunna erbjuda kunderna allt från verksamhetsutveckling till digitalisering och systemutveckling.

− Vi är jätteglada att få Tobias ombord för att bygga vidare på verksamheten i Malmö. Med rätt ledare och rätt konsulter kan vi göra stor skillnad och det finns stor potential i regionen. Tobias bakgrund och personlighet ger oss förutsättningarna för att lyckas. Det här kommer att bli mycket spännande, säger Thomas Kjelldorff, styrelseordförande för Kvadrat. 

Tobias har 15 års erfarenhet från rekrytering och försäljning inom IT. Han har bland annat arbetat som konsultchef på Academic work, regionchef på Salesonly och ansvarat för att öppna ett nytt regionkontor för TNG.

− Jag ser verkligen fram emot mitt nya uppdrag på Kvadrat. Redan från första mötet fick jag en mycket positiv känsla för människorna, verksamheten och den fina kultur som finns här. Kvadrat har Sveriges lyckligaste konsulter vilket förpliktigar men framför allt inspirerar. Min första tid kommer kretsa mycket kring att bygga vidare på alla de bra saker som redan är på plats, säger Tobias Falck.Om Kvadrat

Kvadrat är Sveriges lyckligaste konsulter − landets största bolag för egenföretagande konsulter. Vi erbjuder våra kunder en unik kombination av konsultens expertis och egenföretagarens engagemang, attityd och motivation att alltid lyckas. Kvadrat bildades 1988 och idag är vi ca 500 Kvadratare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Jönköping, Växjö, Örebro, Borlänge, Sundsvall och Umeå.


Kontaktpersoner

Tobias Falck
VD Kvadrat Malmö
Tobias Falck