2020-03-30 05:00Pressmeddelande

Vi gasar i dåliga tider

Maria Hellström, Kvadrats koncernchef.Maria Hellström, Kvadrats koncernchef.

Vi gasar i dåliga tider

Stockholm, 30 mars 2020

COVID-19 och åtgärder för att kontrollera smittspridning påverkar hela världen. Vi behöver alla hjälpas åt för att klara utsatta riskgrupper och kapaciteten i sjukvården. Samtidigt är det viktigt att fortsätta se möjligheter och så långt det går hålla igång samhället och vardagen.

- Kvadrat ägs gemensamt av oss som arbetar här. Vi har inga externa vinstintressen, så i osäkra tider har vi möjlighet att arbeta med full kraft för alla Kvadratares och våra kunders bästa. Det är väldigt svårt att förutse hur det ser ut framåt, men våra prioriteringar i den här situationen är tydliga, säger Maria Hellström, koncernchef på Kvadrat.

  • Vi ökar vår säljkraft och vårt fokus på att hjälpa våra kunder.
  • Vi fortsätter hjälpa konsulter starta eget och att ansluta duktiga egenföretagande konsulter som inte vill vara ensamma. Många råkar illa ut just nu på grund av nedskärningar, vi vill göra vad vi kan för att hjälpa till. Kvadrat är byggt på en stark gemenskap där vi hjälper varandra. Hos oss är du egen, men inte ensam.
  • Vi har uthållighet och drar nytta av våra erfarenheter från de dåliga perioder som varit sedan vi startade 1988. När vi förr eller senare lägger COVID-19 bakom oss vill vi stå så väl rustade det bara är möjligt.

- I nuläget följer vi utvecklingen noga och arbetar efter aktuella rekommendationer från myndigheter och våra kunder där vi har uppdrag. Vi står som alltid beredda att hjälpa våra kunder, ingen fråga är för liten. Med våra konsulter har vi extra täta avstämningar och arbetar med att hitta bästa möjliga format för de gemensamma utbildningar, event och aktiviteter som är utmärkande för Kvadrat, säger Maria Hellström.

Kontakt för mer information:
Maria Hellström, koncernchef Kvadrat
Tel: 073-66 777 54
maria.hellström@kvadrat.se 


Om Kvadrat

Kvadrat är Sveriges lyckligaste konsulter. Vi erbjuder våra kunder en unik kombination av konsultens expertis och egenföretagarens engagemang, attityd och motivation att alltid lyckas. Kvadrat bildades 1988 och idag är vi ca 500 Kvadratare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Jönköping, Växjö, Örebro, Borlänge och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin.

Kontaktpersoner

Maria Hellström
Koncernchef
Maria Hellström
Mikael Atterby
Kommunikationsansvarig
Mikael Atterby