2021-05-25 05:15Pressmeddelande

Kvadrat inleder samarbete med Softhouse

Kemal Basic, Softhouse och Jan Cerpes, Kvadrat.Kemal Basic, Softhouse och Jan Cerpes, Kvadrat.

Konsultföretagen Kvadrat och Softhouse har tecknat ett regionalt samarbetsavtal för Småland. Företagen kompletterar varandra bra i olika segment av marknaden. Samarbetet syftar till att stärka nya och befintliga affärer, ge kunderna bredare tillgång till kompetens och konsulterna möjlighet till fler spännande uppdrag.

Kvadrat har idag tillgång till större ramavtal där Softhouse kan stötta med sin starka och breda kompetens inom mjukvara och teknik. Kvadrats konsulter får möjlighet att komplettera och stötta med sin senioritet och expertkompetens i större Softhouse-åtaganden.

− Softhouse kompletterar vårt erbjudande till våra kunder på ett bra sätt precis som vi kompletterar dem. Vi delar även synen på marknaden och har liknande värdegrunder. Jag har stort förtroende för Softhouse, det här avtalet kommer att stärka oss båda och ger våra kunder möjlighet till en ännu bättre leverans, säger Jan Cserpes, Affärsområdeschef Kvadrat Växjö.

− Det är idag en utmaning i vår bransch att ha tillgänglig expertkompetens för alla olika uppdrag som vi vill stödja våra kunder med. Därför är det roligt att få samarbeta med en partner som Kvadrat som erbjuder expertkompetens samt håller en hög nivå i sina leveranser och som kan stötta oss när vi behöver förstärkning i olika typer av uppdrag, säger Kemal Basic, VD Softhouse Småland.

Kontakt för mer information

Kontaktperson Kvadrat
Jan Cserpes, Affärsområdeschef Kvadrat AB
073 99 90 924
jan.cserpes@kvadrat.se

Kontaktperson Softhouse
Kemal Basic, VD Softhouse Consulting Småland AB
0761 - 832 444
kemal.basic@softhouse.se

Om Softhouse
Softhouse utvecklar digitala affärer, mjukvara och människor. Softhouse erbjuder tjänster inom mjukvaruutveckling och digital transformation. Företaget grundades 1996 och var en av de första att introducera Agil metodik i Sverige. Softhouse sysselsätter ca 300 medarbetare fördelat på kontor i Malmö, Karlskrona, Karlshamn, Växjö, Jönköping, Stockholm och Sarajevo. Mer information: https://www.softhouse.se/


Om Kvadrat

Kvadrat är Sveriges lyckligaste konsulter − landets största bolag för egenföretagande konsulter. Vi erbjuder våra kunder en unik kombination av konsultens expertis och egenföretagarens engagemang, attityd och motivation att alltid lyckas. Kvadrat bildades 1988 och idag är vi ca 500 Kvadratare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Jönköping, Växjö, Örebro, Borlänge och Sundsvall.


Kontaktpersoner

Jan Cserpes
Affärsområdesansvarig Kvadrat Växjö
Jan Cserpes
Mikael Atterby
Kommunikationsansvarig
Mikael Atterby